Gazioğlu Ortaokulu

Telefon : 0352 2400101
WEB https://gaziogluoo.meb.k12.tr
Adres : Kayabaşı Mahallesi 6313. cad. No3 Kocasinan / KAYSERİ
VİZYON : Biz Gazioğlu Ortaokulu olarak istiyoruz ki; ** Okulumuzda Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, ** Okulumuzda herkes ,hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. ** Eğitim ve öğretimde sürekli değişen ve gelişen dünyanın gereksinimi olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek için üzerine düşen görevi fazlası ile yapsın. ** Atatürk´ün açtığı yolda ,özgür düşünen ,kendine güvenen ,vatanını ve milletini seven ,yüksek ideallere hizmet eden çağdaş insanları yetiştirmede öncü bir okul olsun.
MİSYON : Gazioğlu Ortaokulu olarak: ** Amacımız sadece öğrenciye değil onun yaşadığı bütün çevreye hitap ederek ,aklı fen ilimleri kalbi evrensel değerlerle donatılmış kendi ve çevresi ile barışık nitelikli vatandaşlar yetiştirmektir ** Başarının kişinin yeteneklerine bağlı olduğunu bilir, kişinin yeteneklerini geliştirme ve yetenekleri doğrultusunda doğrultusunda yönlendirme görevini üstleniriz. ** Başarıya giden yolda anhtar kelimelerin´´sorumlu topluluk´´,´ ´Öz güven ´´;´´´Planlı Çalışma ´´; ´,´´Motivasyon´´,´´işbirliği´´, ´evrelsel etik ilkelere saygılı´´,´´inanç´´,´´fırsat Eşitliği´´, olduğunu bilir ve bunları öğrencilerimize hayat felsefesi olarak aşılarız. ** Evrelsel değerlere uygun olarak ırk,din,cinsiyet farklılıklarına ve bedensel eksikliklere bakılmaksızın tüm insanlara eşit davranılması gerektiğine inanır,öğrencilerimizi bu bilinçle eğitir ve yönlendiririz.
BAŞARILAR : .

Öğretim Şekli :Normal(Tüm Gün)
Saatler : 08:40 15:25
Isınma : Doğal gaz
Servis :
Ulaşım : Belediye otobüsleri ile sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Kocasinan Argıncık Kayabaşı Mah.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 4 km ilçe merkezine 1 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :